Volan de ps4

volante-para-PS4

Îmi place experiența de conducere a jocurilor video - îmi place de când eram copil, a fost o explozie! Dar a le juca a fost foarte inconfortabil.

Înainte, când mă jucam pe PC sau cu controllerele obișnuite de pe consolă, mă simțeam obosit și amorțit. Întotdeauna mi-au plăcut jocurile de condus, dar să le joc cu acea interfață era o adevărată pacoste.

La primele jocuri, trebuia să te mulțumești cu butoanele de pe tastatură și cu controllerele obișnuite ale consolei de jocuri pentru a alerga pe trasee, dar vizionarii au făcut totul pentru a ne oferi o experiență mai bună.

Au început cu comenzi mai confortabile și au migrat către elemente mai realiste care îți dau senzația că te afli pe o pistă reală. Așa că, din moment ce i-am văzut pe băieții din panda mea cu volanele lor pentru jocurile de circuit, am decis să caut cel mai bun volan PS4 disponibil pe piață.

Cele mai bune volane pentru PS4

Care este cel mai bun volan pentru PS4?

Atunci când alegeți, va fi util să luați în considerare nevoile și preferințele dumneavoastră pentru a face o selecție corectă.

De exemplu, ar fi util să știți dacă vă interesează să cumpărați un dispozitiv cu conectivitate wireless sau dacă nu vă deranjează o mulțime de fire, acest lucru se traduce și în bani, modelele cu fir sunt, de obicei, puțin mai ieftine.

Dacă sunteți un gamer înrăit, obișnuit cu sesiuni lungi de joc, confortul este o chestiune evidentă, ar trebui să alegeți un volan cu o aderență confortabilă și un diametru care să vă facă să vă simțiți confortabil. Cele de 28 de centimetri sunt, de obicei, preferatele.

În ceea ce privește materialele, cele cu finisaje din piele și mânere ergonomice sunt cele mai potrivite, cu o comparație a ceea ce este disponibil veți ști ce este cel mai potrivit pentru stilul dvs. de joc, veți evita oboseala, accidentările, amorțeala și, cel mai important, nu veți derapa.

Compatibilitatea, interfața și senzația de condus sunt fundamentale, trebuie să alegeți un model care să aibă o funcție de vibrație și care să vă ofere o senzație de realism.

Totuși, dacă sunteți încă confuz, vă lăsăm această listă pentru a vă ajuta în alegerea dumneavoastră, aici veți găsi cu siguranță ceea ce căutați.

Iată dintre cele mai bune volane pentru PS4:

1. Volan de simulare a curselor Logitech G29

Precis și fiabil

41wW0A1jJJL

Vezi pretul Emag

Compatibil cu consolele Play Station 4 și 3, precum și cu sistemele de operare Windows 7, 8 și 8.1, acest volan este ideal dacă ești un fan al jocurilor de condus cu schimbare de viteze.

Modelul G29 vine cu comenzi integrate pe volan, este proiectat cu tehnologie de conectivitate wireless și funcționează cu interfață USB 2.0 pentru dispozitive.

Este potrivit dacă jucați în mod constant simulatoare de curse, deoarece oferă performanțe maxime și rezultate excelente.

Include Force Feedback cu două motoare și angrenaje elicoidale pentru o deplasare silențioasă și lină.

Are o pedală de frână neliniară și este în general confecționată din piele cusută manual și finisaje din oțel inoxidabil. Calități care vă oferă confort, siguranță, fiabilitate și durabilitate.

Se livrează cu volan, levier de viteze, pedale de frână și manualul de utilizare. Producătorul oferă o garanție limitată de doi ani pentru hardware.

2. PS4 Thrustmaster T300 RS

Volan de curse de înaltă precizie

41CSGdnYBsL

Vezi pretul Emag

În special pentru fanii jocurilor de curse , marca ThrustMaster a făcut acest volan disponibil pentru PC și consolele Play Station 3 și 4.

Are efecte netede și silențioase, 13 butoane de acțiune și este compatibil cu o varietate de suporturi, inclusiv mese, cabinete de pilotaj, birouri și multe altele.

Acesta este un volan compatibil cu toate roțile de curse detașabile T500 RS GT Wheel, cu manetele de schimbător de viteze fixe de bază, precum și cu Ferrari F1 Add-on și GTE Add-on, printre altele.

Această calitate este una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui dispozitiv, deoarece puteți juca pachetele de jocuri de condus concepute în funcție de caracteristicile tuturor acestor dezvoltatori.

La nivel de compatibilitate, dispozitivul se potrivește, de asemenea, cu pedalele T3PA și T500RS și cu cutiile de viteze TH8A și TH8RS. Pedalele sale sunt din metal și cu rezistență progresivă.

3. PS4 Pace Racing Wheel venom

Proiectat ergonomic

41OHM1EROVL

Vezi pretul Emag

Fabricat sub licență oficială pentru PS4, una dintre cele mai izbitoare calități ale acestui volan este că este echipat cu o funcție de vibrație care îți oferă senzația de a vibra pe asfalt și un control mai bun al jocului.

Cu această funcție puteți juca jocul simțindu-vă ca și cum ați fi pe un circuit de curse și nu în fața calculatorului sau a consolei de jocuri.

Mulțumită acestei funcții vei avea posibilitatea de a provoca adversari puternici și, dacă joci cuplat cu volanul, poți fi victorios în cel mai scurt timp.

Dispune de volan și accesorii acoperite cu cauciuc pentru o mai bună aderență, care, împreună cu designul său ergonomic, vă vor oferi ușurința de a juca ore întregi fără oboseală, oboseală sau amorțeală.

Un produs accesibil, are reglaje de sensibilitate pentru a se potrivi stilului dvs. de condus, funcție de autocentrare cu pad direcțional pe 2 axe și rotație de 270 de grade.

4. Hori Apex Racing Wheel

Pentru începători

41a08zQm6EL

Vezi pretul Emag

Cu butoane programabile, LED-uri de configurare și un strat antiderapant pentru a preveni derapajele nedorite, acest volan Hori de nivel mediu este ideal dacă ești la început în lumea jocurilor de condus.

Funcționează sub licență oficială Sony și este compatibil cu consolele Play Station 3 și 4, precum și cu PC-ul. Folosește tehnologia de vibrație Touch Sense pentru o imersiune totală. Veți simți că sunteți pe o pistă adevărată.

Dispune de padele de schimbare secvențială a treptelor de viteză și butoane accesibile, astfel încât să vă puteți juca fără să vă faceți griji că vă luați ochii de pe monitorul de viteze, este un produs de înaltă performanță.

Volanul are un diametru de 28 cm și un unghi de rotație de 270° și dispune de pedale reglabile în funcție de sensibilitate, cu suporturi pentru picioare rabatabile, pentru o experiență de conducere realistă.

Volanul de direcție poate fi fixat în două moduri: cu cleme sau cu ventuze.

5. Speedlink SL-250500-BK Trailblazer

Solid și precis

51eqtYGLzCL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui volan pentru jocuri de condus compatibil cu PS3, PS4, Xbox One și chiar cu computerul, atunci ați ajuns la locul potrivit.

Volanul Speedlink este cel mai ieftin din selecția noastră și este prevăzut cu 12 butoane programabile în funcție de preferințele dvs., unghi de rotație de 180 de grade, sensibilitate reglabilă și două lumini LED pentru a indica modul de intrare.

Are o dimensiune de aproximativ 27 de centimetri, cântărește aproximativ 1,5 kilograme, iar pedala cântărește 0,46 kilograme, ceea ce oferă timpi de răspuns mai scurți datorită ambreiajului profesional și a nivelurilor de acces rapid.

Este un dispozitiv solid, robust, fabricat din materiale de bună calitate, cu acoperiri cauciucate, cablu de 2 metri lungime și 7 ventuze pentru o instalare solidă și siguranță maximă.

Ce este un volan pentru jocuri?

volante-para-PS4

În domeniul jocurilor video și în lumea consolelor, este cunoscută și sub numele de roată de joc. Este un controler de joc periferic, în formă de volan, asemănător cu cel al unei mașini obișnuite, care se utilizează pentru jocurile de curse sau pentru programele de conducere.

Veți vedea că acestea sunt de obicei conectate prin portul USB al consolei sau al computerului. La rândul lor, există un număr foarte mare de modele disponibile care includ dispozitive cu pedale de accelerație și de frână, iar unele includ chiar și un mecanism de schimbare a vitezelor.

De ce să vă luați o roată de curse?

Aceasta poate fi o decizie foarte personală, desigur, dar un jucător adevărat va înțelege, mai ales dacă este obișnuit cu jocurile de curse sau de condus. Pentru că dacă există o realitate în jurul jocurilor de curse, aceasta este că au devenit din ce în ce mai realiste și mai specializate, până într-atât încât genul, în general, s-a împărțit în segmente mai mici, cum ar fi cursele de karting, explorarea lumii deschise și simularea automobilismului.

Pe măsură ce devenim mai specializați, trebuie să adăugăm la arsenalul nostru de accesorii cele care se potrivesc cu noi și cu modul în care suntem obișnuiți. Acestea sunt must-have pentru fanii adevărați.

Varietatea este destul de mare, departe de dispozitivele analogice din trecut. Dacă simțiți că un controler standard nu vă mai este suficient și doriți să mergeți și mai repede, prin achiziționarea unui volan de joc sau a unui volan și a unor pedale veți experimenta cum să vă reduceți timpul de câteva secunde.

Sfaturi pentru cumpărarea unei roți de curse?

Probabil că știți deja că comenzile de la tastatură și de la mouse nu sunt suficiente pentru genul de curse, deși sunt ideale pentru multe alte genuri. Volanul nu poate înlocui volanul din mai multe motive. Dar cum nici acestea nu sunt ieftine, este bine să fii bine informat pentru a face o investiție bună.

Rotația și dimensiunea roților

Există adesea un compromis în ceea ce privește dimensiunea și rotația. Acest lucru înseamnă că modelele ieftine tind să fie mai mici și să aibă un interval de rotație mai mic decât multe mașini de stradă, în timp ce roțile mai scumpe sunt mai apropiate de cele reale.

Dacă vă jucați cu camioane mari, puteți folosi 1080 de grade pentru a simula mai bine. Cu toate acestea, în cazul unei mașini de Formula 1, este posibil să folosiți mai puțină rotație pentru a simula reactivitatea unui pilot de curse pe roți.

Vibrații și feedback de forță

Roțile de curse mai ieftine anunță adesea că includ vibrații sau că sunt roți cu vibrații de forță. Acest lucru nu înseamnă că există un motor în interior care adaugă rezistență la roată, ci doar că aceasta va vibra.

Un astfel de motor este cu adevărat necesar atunci când sunteți în căutarea unei experiențe autentice de a conduce o mașină adevărată. Într-o mașină sport, în special, veți simți sacadări sau mișcări, iar feedback-ul de forță face o treabă surprinzător de bună în replicarea acestor senzații.

Dacă vă scufundați în numărul de opțiuni disponibile, veți vedea că până și tipul de motor pe care îl folosește o roată de curse și modul în care acesta este conectat variază de la o roată la alta.

Astfel, veți găsi volane ieftine care au un singur motor conectat la volan printr-o curea. În timp ce există unele mai avansate, care au două motoare cu feedback de forță, ceea ce permite o reproducere mai complexă a senzației simulate. Pentru cei mai pretențioși, roțile mai scumpe folosesc motoare industriale care pot reproduce forțe extreme.

Pedală

Este aproape imposibil să vorbești despre o experiență realistă dacă vorbești doar despre un volan și nu și despre pedale. De aceea, majoritatea modelelor vin cu aceste pedale, astfel încât veți găsi pe piață seturi combinate.

Pentru cei care optează pentru opțiuni destul de ieftine, vă puteți aștepta la pedale din plastic care sunt ținute în poziție de un arc, o curea sau o bandă, nimic mai mult decât atât. Funcționează? Da, dar nu va fi cea mai durabilă sau de cea mai bună calitate opțiune.

Un model din gama medie va fi mult mai robust, chiar dacă materialul principal este plasticul. Diferența substanțială este că veți găsi arcuri mult mai robuste, ceea ce se traduce printr-o senzație mult mai realistă. În plus, acestea sunt adesea prevăzute cu panouri metalice sau cu armături structurale pentru o durabilitate sporită. Un alt beneficiu? Ei bine, veți găsi posibilitatea de reglare, astfel încât să puteți schimba distanța dintre pedale pentru a se potrivi mai bine picioarelor dumneavoastră.

Deci, dacă, pe de altă parte, vorbim de o investiție mult mai mare, pedalele Premium sunt răspunsul pentru o experiență 100% realistă. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, pentru început, veți găsi o construcție și mai robustă.

Plus opțiunea de a utiliza un aranjament de pedale suspendate sau suspendate pe podea cu o tehnologie importantă de senzori numită celulă de sarcină. Aceasta măsoară presiunea, mai degrabă decât poziția pedalei, astfel încât dacă acționați frâna cu putere, rezultatul va fi diferit de cel al unei bătăi ușoare.

Ambreiaj/ambreiaj

Vi se potrivește o cutie de viteze manuală cu ambreiaj? Acesta din urmă vă oferă cu siguranță o experiență de condus mai realistă, deoarece veți avea o pârghie de schimbare a vitezelor, spre deosebire de modelele care se bazează pe padelele din spatele volanului pentru a schimba vitezele.

Compatibilitate

Acesta este unul dintre principalele lucruri de care trebuie să țineți cont, deoarece mulți cumpărători pun pe primul loc orice altă caracteristică și este prea târziu când își dau seama că au cumpărat accesorii pe care nu le pot folosi pe consolele sau computerele lor.

Dacă sunteți unul dintre cei care cred că toate volanele sunt potrivite pentru toate tipurile de console, este timpul să puneți în context, deoarece probabil ignorați faptul că există o diviziune ciudată între PC, PlayStation și Xbox. Acest lucru înseamnă că, în ciuda dezvoltării Windows de către Microsoft, roțile de curse concepute pentru a funcționa cu un PC sunt compatibile doar cu o consolă PlayStation 3 sau PlayStation 4.

Acest lucru ne aduce la un alt punct, și anume că cel mai inteligent lucru pe care îl puteți face atunci când faceți o investiție este să vă gândiți să cumpărați pedale de la același producător ca și roata.

Reprezintă un volan o îmbunătățire reală față de un controler de joc?

Haideți! Vă spun, diferența este de-a dreptul abisală. Puteți simți deja acest lucru chiar și atunci când cumpărați modele mai ieftine, imaginați-vă ce pot face pentru dumneavoastră modelele mai dezvoltate, de înaltă calitate!

Este ca și cum ai redescoperi aceste jocuri de curse și ai simți pentru prima dată o experiență cu totul nouă, mai realistă. Dacă erai deja captivat de joc, pregătește-te să rămâi în fața consolei tale.

De cât spațiu am nevoie pentru o roată de curse?

De obicei nu sunt atât de mari și nu ocupă prea mult spațiu. Cele mai multe mese pot susține un volan de curse sau un volan de direcție, iar acestea sunt prevăzute chiar și cu o clemă pentru a le face mult mai sigure.

Este cu adevărat necesar un ambreiaj?

Ți-am mai spus asta, dar este o problemă personală. Ambreiajul vă oferă o experiență mult mai autentică de a fi la volan. Dar, să fim sinceri, este adevărat și că nivelul de dificultate crește considerabil atunci când îl adaugi.

Care sunt principalele motive pentru a opta pentru un volan de gaming?

Dacă suntem cu adevărat sinceri, este adevărat că această investiție va fi un pic cam grea, mai ales dacă sunteți în căutarea unei experiențe mult mai realiste, și s-ar putea să vă întrebați dacă va fi sau nu o investiție necesară. Așadar, este timpul să aruncăm o privire asupra celor mai populare cinci motive pentru care oamenii decid să cumpere o roată de curse.

Autenticitate

Indiferent cât de bine este proiectat un controler, nimic nu poate înlocui autenticitatea unui volan de curse. Adăugați la aceasta calitatea feedback-ului de forță pe care unele îl oferă și veți fi de neoprit.

O experiență nouă

Dacă ați trecut pragul de începător și vă simțiți deja puțin cam fad când vine vorba de curse, este timpul să treceți la un nou nivel cu un volan de curse de bună calitate. Va fi ca și cum ați juca pentru prima dată, o redescoperire de care vă veți bucura.

Permis de conducere

Mulți oameni aleg să exerseze mai întâi cu un volan de joc pentru a se familiariza cu senzația de volan, pedale și ambreiaj într-o mașină, mai ales dacă optați pentru jocuri de curse mai realiste.

Provocare

Dacă acesta este primul dvs. contact cu o roată de curse, veți avea un sentiment mai mare de realizare după ce veți obține o victorie cu aceasta.

Dezvoltă-ți setările de joc

Mulți jucători, în special jucătorii profesioniști, se bucură de experiența de a configura jocul în felul lor. O rotiță de joc este perfectă, deoarece reprezintă o altă modalitate de personalizare a jocului.