Masina de gaurit cu surubelnita

mejor-taladro-atornillador

Este enervant să ai un produs care nu-și îndeplinește eficient sarcina sau care nu oferă suficient confort pentru a lucra în mod normal. De exemplu, achiziționarea unui produs cu o priză americană care nu se potrivește în nicio priză spaniolă este o bătaie de cap. Ca să nu mai vorbim de cele a căror calitate este detestabilă.

Fiind un iubitor de bricolaj, am decis să las în urmă toate acele produse de proastă calitate care îmi dădeau doar griji și stres și să aleg cea mai bună mașină de găurit cu șurubelniță; pentru că da, la fel ca tine, mă stresează uneltele care nu-și fac treaba. După câteva cercetări interesante, am descoperit câteva opțiuni cu ratinguri de înaltă calitate pe care aș dori să le împărtășesc cu dumneavoastră astăzi.

Am combinat prețul cu calitatea pentru a obține o investiție excelentă, care îmi va oferi o amortizare pe termen lung prin faptul că mă scutește de înlocuirea pieselor sau de a fi nevoit să o duc la un tehnician pentru a afla ce este în neregulă. Am realizat o listă comparativă de cinci produse care sunt accesibile, economice și mai puțin costisitoare decât multe altele de pe piață.

Cele mai bune mașini de găurit fără fir

Care este cea mai bună mașină de găurit fără fir?

Luați în considerare viteza pe care o oferă produsul, deoarece aceasta vă poate oferi mai mult control asupra sculei, precum și posibilitatea de a vă adapta la diferite materiale și tipuri de șurubelnițe. Controlul cuplului este, de asemenea, o caracteristică de luat în considerare, nu uitați că unitățile mai mari au nevoie de mai mult control decât cele mai mici.

Unele au un mecanism care vă permite să blocați capacitatea electrică pentru a-l utiliza ca unitate portabilă în cazul în care se întrerupe curentul, nu aveți o priză în apropiere sau bateria produsului se descarcă.

Mânerul ar trebui să fie, de asemenea, suficient de confortabil pentru a vă oferi suficientă aderență și o prindere eficientă pentru a obține o treabă mult mai bună cu un finisaj înalt. În funcție de preferințele personale, alegeți un model cu acumulator sau cu fir; recomandarea personală este cel care poate fi folosit cu cea mai mare versatilitate.

Iată cele mai bune mașini de găurit fără fir:

1. TACKLIFE PCD04C

Această mașină de găurit cu șurubelniță este destul de versatilă, deoarece poate fi utilizată atât cu bateria cu litiu de 2,0 Ah , cât și direct de la rețea. Are 2 viteze diferite, de la 0 la 450 RPM p de la 0 la 1600 RPM, 16 setări și 3 moduri de funcționare.

În același timp, include o lumină LED frontală pentru a ilumina materialul de găurit, astfel încât să puteți lucra chiar și în cele mai întunecate condiții sau pe timp de noapte și în aer liber. Mandrina de găurit este fabricată din metal și are un design cu 3 fălci, care este foarte stabilă și va face foarte dificil ca burghiul să alunece sau să se disloce în timpul utilizării.

Această șurubelniță este perfectă pentru lemn, beton ușor, metal și pentru a lucra cu aparatele electrocasnice, mobila nouă și multe altele.

2. Mașină de găurit/șurubelniță URCERI

51m3fCDFllL

Vezi pretul Emag

Această mașină de găurit/șurubelniță este, fără îndoială, una dintre cele mai complete și versatile opțiuni, atât pentru bateria cu litiu, cât și pentru varietatea de biți și de șurubelniță cu care este livrată. De asemenea, are 2 viteze diferite, una de la 0 la 400 RPM și cealaltă de la 0 la 1400 RPM pentru a se potrivi oricărei sarcini.

De asemenea, este prevăzut cu un mâner ergonomic confortabil, care vă facilitează mult utilizarea burghiului/perforatorului. De asemenea, este dotat cu o lumină LED frontală pentru a vă ilumina zona de lucru și a găuri cu mai multă precizie, un cadran de cuplu 18+1, un adaptor pentru burghie, un suport pentru burghie și chiar un arbore flexibil pentru a putea lucra în cele mai greu accesibile locuri.

Între timp, bateria de 2,0 Ah oferă o autonomie de aproximativ 100 de minute și un timp de încărcare de 2 până la 3 ore.

3. Mașină de găurit cu șurubelniță cu litiu-ion Bosch IxoV

41xpByH-TyL

Vezi pretul Emag

Acest aparat integrează un nou sistem de iluminare numit 'Power Light'. Scopul acestei tehnologii exclusive este de a permite desfășurarea activității în spații reduse, unde lumina este redusă sau difuză.

Capacitatea bateriei este mai mare, cu o autonomie cu 15% mai mare la 1,5 Ah. Acest lucru permite o utilizare mai îndelungată, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la descărcarea iminentă a sculei. În plus, acesta permite conectarea unei varietăți de adaptoare multifuncționale, extinzând astfel domeniul de lucru mult mai mult, cum ar fi tăierea, aprinderea cărbunilor sau destuparea sticlelor.

Este nevoie de doar trei ore pentru a încărca complet bateria prin intermediul sistemului micro USB integrat, bateria poate fi încărcată complet în doar trei ore. Este demn de remarcat faptul că ambalajul include cablul micro USB, zece vârfuri și un ambalaj metalic. Designul este ergonomic, cu un mâner anti-vibrații. (Einhell TC-CD 12 cordless drill/driver

41t+nGzkTDL

Vezi pretul Emag

Căutați calitate? Nu ezitați să cumpărați această opțiune. Acesta include o baterie litiu-ion de 12 volți care vă va oferi mult mai multă versatilitate atunci când lucrați și găuriți. Designul subțire și ergonomic, combinat cu un mâner care reduce alunecarea și transpirația pentru o muncă mai lipsită de stres.

Mandrina de găurit ușurează mult munca de demontare, permițând înșurubarea cu ușurință în locuri strâmte. Lumina LED permite o imagine mult mai clară a zonei de lucru, reducând astfel erorile și greșelile. Veți găsi o husă de protecție cu un încărcător pentru aparat.

Uneltele se încarcă în doar o oră și au un reglaj al cuplului și o oprire rapidă. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni precise și optime, nu ezitați să cumpărați acest model.

5. Black+Decker BDCDC18KB-QW Lithium 1.5AH

51wBcHrAsjL

Vezi pretul Emag

Black&Decker este o companie care se angajează să creeze produse de bună calitate. Această unitate a fost proiectată cu materiale care asigură durabilitate și rezistență ridicată, oferind posibilitatea de a regla 10 poziții de cuplu care oferă o precizie mai mare la găurirea lemnului, metalului și plasticului.

Are o baterie cu litiu pentru o durată de viață și durabilitate mai mare (inclusă). Puterea sa electrică de 27 de wați și greutatea de numai 2 kilograme vor reduce oboseala și epuizarea brațelor. Lumina sa cu LED va oferi iluminarea necesară pentru o muncă mai precisă și mai eficientă, împreună cu viteza sa variabilă.

Mandrina de 10 milimetri permite o mai mare reglabilitate și ajustare. Nu căutați mai departe, acest pachet vine cu o husă pentru depozitare, îngrijire și transport. Este suficient de autonomă și foarte puternică, cu ratinguri ridicate pe piața digitală. Este demn de remarcat faptul că este un produs destul de compact.

6. Șurubelniță fără fir Klemer

51E2U6hdmAL

Vezi pretul Emag

Acest echipament are o viteză de 180 de rotații pe minut, suficient pentru a exercita o presiune suficientă pentru a strânge bine un șurub. Cuplul de strângere este de 2,5 Nm, cu autonomia necesară pentru a îndeplini sarcini profesionale. Durata este de 5-7 ore, permițând astfel o relaxare mai liberă.

Include 12 biți ca accesorii, astfel încât să se poată potrivi în cât mai multe locuri, cu o forță suficientă pentru a găuri orice suprafață. În plus, are o greutate foarte mică, de 310 grame, fără vârfuri atașate. Garanția pentru acest aparat este de 1 an, unde puteți verifica calitatea și durabilitatea acestuia.

7. Mașină de găurit/înșurubat fără fir Defort Ds-48N-Lt

41YnIX18khL

Vezi pretul Emag

Acest model ergonomic are o mâner moale, cu funcție de rotire pentru o mai bună optimizare a muncii. Dispune de o funcție LED pentru iluminare în zonele cu iluminare slabă, pentru o mai mare precizie și accent pe muncă. Viteza este de 200 de rotații pe minut, ceea ce este destul de puternic.

Funcționare înainte și înapoi, în stiluri de culoare neagră și portocalie. Greutatea este foarte ușoară, doar 360 de grame cu un suport pentru biți de șurubelniță. Durata de încărcare a bateriei este de peste cinci ore, suficient pentru a finaliza orice lucrare în confort. Tensiunea bateriei este de 4,8V.

Cum se utilizează o mașină de găurit cu șurubelniță?

Șurubelniță vs burghiu rotativ

mejor-taladro-atornillador

Ambele unelte sunt fenomenale și esențiale pentru a lucra la proiecte de bricolaj, tâmplărie sau zidărie acasă, deoarece vă permit să treceți fără probleme chiar și prin cei mai dificili pereți. Dar care sunt de fapt

Care sunt diferențele dintre ele?

Mașina de găurit cu șurubelniță are două discuri cu caneluri și, atunci când le acționați, acestea urcă și coboară, determinând mecanismul să se deplaseze înainte și înapoi. De asemenea, puteți dezactiva funcția de batere pentru ca dispozitivul să funcționeze ca un burghiu obișnuit .

Pe de altă parte, burghiul rotativ sau burghiul cu ciocan utilizează un piston care folosește aer comprimat pentru a genera mișcarea de lovire. Acestea sunt mai puternice și, în general, mai durabile decât șurubelnițele, dar tind să fie considerabil mai scumpe și sunt recomandate pentru uz profesional.

Burghie cu șurubelniță

Burghiul cu șurubelniță este perfect pentru lucrări simple de zidărie, deoarece poate lucra perfect în cărămizi, mortar sau chiar beton. Calitatea găurilor pe care le executați și ușurința de găurire depind în mare măsură și de burghie.

Acestea fiind spuse, nu este vorba că trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pe burghie de înaltă calitate, dar veți obține întotdeauna rezultate mai bune dacă vă asigurați că folosiți burghie de bună calitate. Burghiele din carbură sunt de obicei mai rezistente și, prin urmare, se descurcă mai bine la lucrul în materiale rezistente.

Burghie rotative

Mașina de găurit rotativă are, de asemenea, o mare varietate de burghie, iar acestea profită de puterea lor pentru a încorpora burghie mai puternice pentru lucrări mai dificile care necesită această putere suplimentară. Astfel, veți găsi biți speciali în formă de lopată pentru spargerea pardoselilor dure, biți în formă de daltă sau biți mai mici pentru îndepărtarea gresiei sau a învelitorii de perete, de exemplu.

Burghiul potrivit

51SM1o0eiUL

Este ușor să cheltui 50 de lire sterline pe o mașină de găurit cu șurubelniță cu o forță de impact suficient de bună pentru a deschide găuri în liniște, dar cu cât ești dispus să investești mai mult, cu atât vei putea deschide mai multe găuri și mult mai repede, ceea ce este esențial dacă ai în față un proiect de lungă durată.

Acestea fiind spuse, este important de știut că puterea burghiului sau a mașinii de găurit se măsoară în turații pe minut. Acum, ar trebui să țineți cont și de amperaj, de senzația burghiului și de calitatea mandrinei.

Până la aproximativ 100 de lire sterline vă puteți aștepta să obțineți modele care au în jur de 6 sau 8 amperi și care pot lucra cu cele mai comune materiale, cum ar fi cărămida, mortarul sau betonul ușor. De la aproximativ 100 de euro până la 140 de euro veți găsi modele cu până la 10 amperi și capabile să facă găuri ceva mai mari.

Mașină de găurit fără fir

51UOcwb-1sL

Nu uitați că există și mașini de găurit fără fir, doar că acestea vor avea o putere mai mică decât cele folosite direct de la priză, ca orice altă unealtă. Dacă vă gândiți să cumpărați un astfel de model, căutați baterii litiu-ion de mare capacitate, astfel încât să aveți energie atâta timp cât aveți nevoie și nici timpul de încărcare să nu fie prea lung.

Ce mașină de găurit/înșurubat să cumpăr?

Ei bine, înainte de a cumpăra, asigurați-vă că vă uitați bine la specificațiile fiecărei mașini de găurit/utilitare pe care o luați în considerare și luați-le în considerare în funcție de ceea ce aveți nevoie.

Modelele fără fir cu baterie cu litiu sunt excelente pentru utilizarea acasă, pentru o utilizare delicată și pentru utilizarea în zone greu accesibile. Problema este că, așa cum am menționat mai devreme, au mai puțină putere. Așadar, dacă aveți nevoie de ceva mai puternic pentru un proiect mare sau pentru a lucra cu materiale foarte dure, alegeți un model cu fir.

Puterea definește viteza cu care vă puteți face treaba. Pentru a vedea acest lucru, verificați motorul burghiului/utilitarei. Cele obișnuite sunt de 7 amperi, în timp ce cele mai puternice vă pot oferi până la 10 amperi.

Modelele cu viteză variabilă vă oferă mult control și precizie și vă permit să vă adaptați mai bine la fiecare material cu care aveți de lucrat. Puteți modifica puterea pentru a lucra pe lemn sau gresie mai delicată fără a le deteriora sau pentru a solicita o putere suplimentară de la burghiu pentru a aborda suprafețe mai dure.

Siguranța este întotdeauna primordială cu aceste burghie, ca și cu orice altă unealtă. Practic, fiecare burghiu cu șurubelniță are două mânere, astfel încât să puteți ține unealta în mod sigur și stabil. La rândul lor, aceste mânere au, de obicei, o aderență bună și un înveliș care absoarbe șocurile pentru o manevrare confortabilă.

Acest ghid este inclus cu multe mașini de găurit și vă permite să faceți găuri de exact aceeași adâncime. Este perfect pentru a lucra la proiecte care necesită multă precizie și previne, de asemenea, ca șuruburile sau cârligele să treacă până la capăt pentru că sunteți prea adânc.

Multe modele sunt prevăzute cu sisteme de schimbare ușoară a biților, astfel încât să puteți lucra mai ușor. Problema este că, în funcție de materialele utilizate și de producător, aceste sisteme de schimbare rapidă pot să nu fie la fel de stabile și să ducă la deteriorarea burghiului sau la mișcări sub presiune. Mandrinele de găurit cu cheie previn acest lucru datorită cheilor care se potrivesc strâns și precis.

Întrebări frecvente

Ce este o mașină de găurit?

Este un instrument utilizat în mod obișnuit pentru a face găuri și pentru a introduce șuruburi și alte elemente de fixare de mici dimensiuni. Pe de altă parte, mașinile de găurit cu percuție nu au un suport pentru biți, ci o clemă cu schimbare rapidă, care susține biți de șurubelniță cu tijă hexagonală.

Ar trebui să cumpăr un burghiu sau o mașină de găurit cu impact?

Atunci când se utilizează lemn moale, este necesară atingerea ușoară și delicată a unei mașini de găurit tradiționale; cu toate acestea, atunci când se utilizează lemn mai rezistent, beton sau zidărie, este mai bine să se utilizeze un instrument mai puternic, cum ar fi o șurubelniță cu impact.

De ce dimensiune de șurubelniță am nevoie?

Un suport de biți de 1/4 inch este suficient pentru o șurubelniță ușoară. Pentru lucrările casnice, burghiul de 3/8 de inch este cel mai comun și acceptă o gamă largă de burghie, în timp ce pentru aplicațiile grele, burghiul de 1/2 inch este cel mai des utilizat.